Gårdsbutik

GÅRDSBUTIKEN  "FINURLIGA  TING"

Ute på den östgötska landsbygden i Kättilstads socken i Rimforsa, är Textilverkets kreativa studio och Gårdsbutik belägen. Vacker natur ramar in gården, med utsikt över sjön Stiern precis intill.

VÄLKOMMEN TILL GÅRDSBUTIKENUte på den östgötska landsbygden i Kättilstads socken i Rimforsa, är Textilverkets kreativa studio och Gårdsbutik belägen. Vacker natur ramar in gården, med utsikt över sjön Stiern precis intill.


Gårdsbutiken ”Finurliga ting” är öppen året runt, med öppettider efter efterfrågan! I butiken finns Textilverkets inspirerande och formstarka produkter ofta med dubbelfunktion. Textil inredning, plagg, hantverk, kuddar och väskor med mera. Unikt och lokalt hantverk som måste upplevas på plats.


Vill du besöka gårdsbutiken eller har vägarna förbi ring eller sms:a till:  Lena 070 677 38 22.

Aktuella öppettider uppdateras på Instagram för övriga tider ring! Följ gärna @textilverket!


Du kan alltid beställa Textilverkets produkter året om! Ljudabsorbenter, väggbonader, kuddar med mera till både offentlig och privat miljö.


Tips på utflyktsmål till Textilverket


Välkommen till Textilverkets butik med ditt tjejgäng, dina kollegor eller familjen! Vi minglar, har det trevligt och ger varandra inspiration. Jag bjuder på tilltugg och dryck och berättar vad Textilverket har att erbjuda. Ring Lena 070 677 38 22, för info och för att boka datum!

Gårdsbutiken i det gula huset


Här i det gula trähuset bredvid Kättilstad kyrka hittar du butiken "Finurliga ting". Här ligger också Textilverkets studio och kurslokal. 

Kudde i ull


Textilverkets produkter är hantverkade och formgivna i unika exemplar. På bilden en kudde med rutmönster i blåa och gröna nyanser i 100 % filtad ull.

Textilverket, Kättilstad Nedergård 1, Rimforsa

ÖstergötlandCopyright 2019 © Textilverket. All Rights Reserved